Tracalada Bellpuig

Bellpuig, 2010

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

Licencia de Creative Commons

L’any 2006 l’Ajuntament de Bellpuig em va encarregar dissenyar el logotip de la Colla Gegantera del poble. Arran d’aquest projecte, al 2010 neix la necessitat de crear un altre logotip, aquesta vegada enfocat a la Tracalada Bellpuig.

La Tracalada és un esdeveniment que es celebra cada any durant la Festa Major de Bellpuig. Es tracta d’una jornada on es reivindica la cultura popular catalana, en la qual s’hi apleguen més de 40 colles geganteres, castellers, diables, capgrossos i grallers entre d’altres.

El gran repte d’aquest projecte va ser simplificar al màxim els símbols que representaven a cada col·lectiu.

El branding va ser aplicat en samarretes, banderoles penjades als fanals i gots reutilitzables per les festes del poble.

Símbol del logotip de la Tracalada Bellpuig que representa les colles castelleresSímbol del logotip de la Tracalada Bellpuig que representa a les colles geganteresSímbol del logotip de la Tracalada Bellpuig que representa als capgrossos
Símbol del logotip de la Tracalada Bellpuig que representa al grup de diablesSímbol del logotip de la Tracalada Bellpuig que representa les dolçaines i els timbalsDisseny del logotip de la Tracalada Bellpuig
Tracalada Bellpuig vas reutilitzable
Samarreta estampada amb el logotip de la Tracalada Bellpuig